Ali Topçuoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0342 503 0039
Belgegeçer :
WEB https://topcuoglumtal.meb.k12.tr
Adres : KARACAAHMET MAH. 38091 CAD. NO: 11A İÇ KAPI NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Mesleki ve Teknik Eğitimde, sürekli gelişime açık bir kurum olarak dünya standartlarına ulaşmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortamlar hazırlamak ve günün teknolojisini kullanarak mesleki ve teknik eğitim vermektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.00 17.00
Yabancı Dil : ingilizce
Servis : Öğrenci servislerimiz bulunmaktadır.
Ulaşım : Otobüs-dolmuş
Yerleşim Yeri : Şehir merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km
Kontenjan Bilgileri : 5 alanımız bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler : Okul futbol takımı antrenmanlarına devam etmektedir. Futsal takımımız turnuvalarda aktif oynamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Düzenli aralıklarla öğrencilerimize deneme sınavı yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : Öğrencilerimize temizlik bilinci kazandırmak ve okulu benimsemelerini sağlamak amacıyla "Temiz Okul, Temiz Çevre" projesini yürütmekteyiz. Ayrıca okulumuz her yıl düzenli olarak "Sosyal Okul" projesine katılım sağlamaktadır.